CHEAPEST SHOPPING VILLAGE

Friday, May 29, 2009

Happy Birthday to my beloved sister



Selamat ulang tahun kelahiran yang ke-26....

Tak sempat nk tulis sgt nih...

ada kja skit...

Tuesday, May 26, 2009

The Biggest Loser versi Malaysia...

Setiap petang, mmg selalu saya mengadap cerita ni....
Buat masa sekarang, saya tak pernah missed lagi mana-mana seasons.....
Cuma la ni, Hallmark ulang balik season 1... Frust den.... Hehehehe....

Rasa-rasannya, saya dah malas nak tgk reality show kat Malaysia ni....
Bila la nak ada lak reality show yg berfaedah macam ni?
Ni tak, kat Malaysia ni asyik menyanyi, menyanyi, menyanyi....
Baru2 ni ada yg baru lak, Anak Wayang....
Tapi tu la kan, cuba buat benda yg bermanfaat skit....
Asyik hiburan jer..........
SAYA DAH MUAK..............
Wahai produsers kat Malaysia, buat la pembaharuan skit....
Warga Malaysia dah muak dgn segala konsep hiburan ni... (tp ada gak yg suka kan...............)
Ni la GYM kat UniKL MSI...
Lepas saja ikut diorang training netball (saya penyokong jer, tp training gak.... saja jer........), ada la 2-3x saya singgah kat gym ni....
Boleh tahan la...
Semua cukup.....
Cuma tak cukup daya n tenaga jer nak buat...
Hehehehe...........

Wednesday, May 20, 2009

Sukan Staf UniKL 2009

19 - 23 Mei 2009 adalah sukan staf antara semua UniKL....
UniKL MSI adalah tuan rumah...
Jadi macam biasa, saya tetap menjadi penyokong tegar UniKL MSI....
Pagi tadi UniKL MSI lawan netball dengan UniKL MIMET...
Netball menang tu...
Tak sia2 saya turun berlatih bersama-sama dengan team ni setiap pagi....
Walaupun hanya penyokong, tiap2 hari saya turun training dengan depa ni....
Team kami ber'bip' merah.....





Ni lak team volley ball lelaki...
Menang gak...
Saya pi sokong 2 team ni jer...
Sebab semua acara berjalan serentak...
Jadi, main bedal je la...
Kat mana jumpa team MSI dok tengah main, kat situ gak saya berhenti dan bersorak...
Tak sia2 sampai sakit tangan kena berus tembaga untuk buat POM-POM petang semalam....

Sunday, May 17, 2009

Ada sekor, anak tupai.....

Dedicated to Angah yang berada di Bintulu Sarawak...
Dengarkan yer.....

video

Wednesday, May 13, 2009

BETA CAMP 2009

Ish.... Ish... Ish...
Lamanya xupdate kat blog ni kan....
Bukan apa, tak sempat la...
Dengan nak marking final paper lagi, pastu dgn 'isu-isu' panas kat MSI tu membuatkan saya malas nak ber'blog'...
Ni gambaq2 kat BETA CAMP 2009...
Julung2 kali diadakan untuk students Bac. Eng. Tech. (Hons.) Automotive kat MSI ni....
Ikutkan hati, mmg malas gila nak pi...
Memandangkan saya ni antara commitee gak, terpaksa la gagah gak...
Nasib baik bawa 2 org buah hati pengarang jantung ni...
Kira ok la jugak...
BETA CAMP 2009 ni diadakan di LATA BUKIT HIJAU....
Rasanya last sekali sy pi adalah ketika darjah 6, rombongan sekolah lepas UPSR...
Pastu xpernah jejak dah...
Lain betul suasana dia...
Ada chalet kat situ...
Kiranya BETA CAMP ni berlangsung selama 3 hari; 9-11 Mei 2009.....

Thursday, May 7, 2009

'Kenduri' dari pihak workshop



Fuyoo..........Lama tak up-date blog ni kan....

Hari ni pihak workshop ada buat kenduri sikit.... Sempena 6 tahun workshop dibuka....

Depa jemput semua staf mai makan...

Lauk sedap.... Nasi kandar 'pokok ubi'.....

Terima kasih semua.........

Nnt up-date lg... ada kja da.......

Weight Loss Progress